21
sep

Kontakta frukost Malmö - Vårda och säkra dina kundrelationer!

I Sverige har 48% av företagen inom handeln och e-handeln ingen aning om vem deras Kundservice faktiskt hjälper. Hur bra koll har du?

Vill du leverera bästa möjliga kundupplevelse utan att behöva tumma på trygghet och kundsäkerhet? Den frågan svarar många företag “JA” på. Trots det utsätter väldigt många företag, stora som små, dagligen sina kunder för risker genom att ha för dåliga rutiner kring att identifiera sina kunder.

“Vad har du för hemadress?”

“Vad har du för personnummer?”
“Vad heter din katt?”

osv.

Det är ett par av de vanligaste kontrollfrågorna som Kundservice fortfarande använder sig av när de ska identifiera en kund. Testa hur snabbt du kan Googla fram dina egna svar!

I takt med att bedragarna blir smartare och kunder blir mer krävande måste ni som företag ha rätt processer på plats. Riskerna blir annars alldeles för stora.

IDkollen har under de senaste tre åren träffat närmare 500 kundservicechefer. De har sammanställt data från undersökningar och intervjuat konsumenter på stan. I diskussioner med bransch- och intresseorganisationer samt Polisens Nationella Bedrägericentrum säger samma sak, precis som Kontaktas nya etiska regler - Man måste kunna identifiera sina kunder.


Välkommen till ett frukostseminarium där syftet är att du som arbetar som Kundservicechef och- eller sitter i ledningsgrupp kommer få inspiration och vägledning för att skapa en bättre och säkrare kundrelation.

Förvänta dig att:

- Vi delar med oss av alla våra findings från tre år tillbaka med tillhörande diskussion

- Tillsammans med branschkollegor får tänka till kring era befintliga rutiner i en workshop

- Få konkreta tips och rekommendationer på hur du kan skapa förändring


Praktiska detaljer

Datum:21 september 2023
Tid:08:30-09:30 med inledande frukost från kl 08:00
Plats:Elite Plaza Hotell
Gustav Adolfs torg 49, 
211 39 Malmö
Anmälan:Klicka här!
Kostnad:Kostnadsfritt och öppet för alla 


Ett samarbete med