9
feb

Kontakta Nätverk för WFM

Workforce Management – Effektiv bemanningsplanering. WFM inkluderar alla de aktiviteter ett företag gör för att säkerställa effektive och lönsam bemanning. Idag finns många system som hjälper till i detta viktiga och noggranna arbete. Med en modern Workforce Managementlösning kan företaget automatisera processerna. Vilka processer prioriterar man, vilka nyckeltal mäter man och vad kan man göra för att göra sitt arbete med WFM ännu bättre?

Välkommen till 2023-års första nätverksträff för dig som arbetar som WFM eller motsvarande. 


På denna nätverksträff samlar vi som arbetar som WFM eller liknande roll för att dela med er av utmaningar, tips och hjälpmedel. Värdefulla möten med människor som arbetar med liknande uppgifter som du. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla! 


Tema:

Information om tema och talare kommer inom kort.


Formatera:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi samlas och äter en god frukost tillsammans och inleder med en föredragshållare för att sedan gå vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffen blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna kan träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas ett par gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


vem kan delta:

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som WFM eller motsvarande befattning. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villcor:

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som WFM (eller motsvarande roll) i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.


Även du som arbetar som WFM (eller motsvarande roll) på ett företag som ännu inte är medlemmar i Kontakta är välkommen att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.


Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer:

Data:9 februari 2023
Tid:Kl. 09.00–12.00  
Vi inleder med frukost!
Plats:Kontaktas kontor,  David Bagares Gata 9 , Stockholm. 
Möjlighet att delta digitalt finns. Länk skickas till dig som är anmäld att delta digitalt.
Kostnad:Kostnadsfritt för Kontaktas medlemmar. Ingår i ditt medlemskap. 
250 kr (+ mammor) för ej medlem i Kontakta. 
Anmälan:KLICKA HÄR


Frågor: Vid frågor, kontakta Linda Moser på info@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.