3
maj

Kontakta Nätverksträff (digitalt) för WFM och bemanningsplanerare!

Kontakta bjuder in till WFM nätverksträff igen - denna gång helt digitalt.

Välkommen till 2023-års första nätverksträff helt digitalt för dig som arbetar som WFM eller motsvarande. 

Nu lanserar Kontakta Nätverksträffar under hela 2023 i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Givetvis kan du vara med digitalt om du så önskar och inte kan resa den specifika dagen. 

Denna gång sker träffen helt digitalt i samarbete med Calabrio som har bred erfarenhet av WFM kommer vi behandla följande tema:

Hybridarbete & Schemaläggning och optimering.
Efter pandemin har hyrbridarbete legat högst upp på många företags agendor. Hur vet du som arbetar med WFM hur du ska schemalägga dessa och vilka utmaningar har man stött på under tidens gång? Vilken påverkan på effektiviteten ser du när en medarbetare arbetar hemma och vilka processer och rutiner har du för detta?


Vem kan delta:
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som WFM eller i motsvarande befattning. Här får du möjlighet att träffa personer med liknande utmaningar som du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!


Villkor:

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som WFM eller motsvarande roll i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.

Vi bjuder nu också in som ännu inte är medlemmar och arbetar som WFM eller motsvarande att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.

Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer:

Data:3 maj 2023
Tid:Kl: 09.00–12.00  
Plats:IF Försäkringar, Flöjelbergsgatan 4, 431 35 Mölndal
Kostnad:Kostnadsfritt för Kontaktas medlemmar. Ingår i ditt medlemskap.
250 kr (+ mammor) för ej medlem i Kontakta. 
Anmälan:KLICKA HÄR


Vid frågor, kontakta Madeleine von Krusenstierna på  info@kontakta.se alternativt 073 954 68 03.