7
nov

Kontakta Nätverk Kundservicechef - Stockholm: CXM fördjupning - design av kundupplevelsen

Customer Experience Management (CXM) fokuserar på att den emotionella upplevelsen i hela kundresan och är nyckeln till kundernas hjärtan. Idag är detta en av de främsta framgångsfaktorerna där organisationer måste möta och överträffa kundernas förväntningar för att inte tappa i konkurrenskraft. Denna föreläsning är en fördjupning där vi pratar mer om kartläggning av kundresan och design av kundupplevelsen.

Föreläsningen är en fördjupning på temat CXM och utgår från önskemål från nätverksgruppen om ytterligare kunskaper kring hur man arbetar med kartläggning av kundresan och design av kundupplevelsen. Föreläsning blandas med diskussionsgrupper och vänder sig främst till dig som arbetar som kundservicechef eller i motsvarande roll.

- Vi utforskar kundresekartläggningen som verktyg för att både utveckla våra tjänster och som verktyg i förändringsarbetet
- Kunddriven tjänsteutveckling samt viktiga principer för design av kundupplevelser 


Gästföreläsare för denna nätverksträff och som också hjälper oss genom förmiddagen är Helen Rigamonti. Helen Rigamonti har lång erfarenhet av att arbeta som kundservicechef och har drivit flera stora projekt för att öka kundupplevelsen inom både B2B, B2C samt i icke-vinstdrivande organisationer med medlemsfokus. Helén är ansvarig kursledare och medlem i ledningsgruppen för ett flertal utbildningar i ämnet Customer Experience Management på IHM Business School. Helén är även svensk ambassadör och medlem i ledningsgruppen för den Europeiska Customer Experience organisationen där hon även är utbildningsansvarig. 


Praktiska detaljer:

Datum:

7 november 2023

Tid:

09:00 - 12:00

Plats:

Kontaktas kontor, Kungsgatan 60, 111 22 Stockholm

Kostnad:


Kostnadsfritt för medlemmar i Kontakta. Ingår i ditt medlemskap.
250 kr. (+ moms) för ej medlem i Kontakta.

Anmälan:

Klicka här!


Vid frågor kontakta Madeleine von Krusenstierna på info@kontakta.se alternativt 0704 39 00 87.