5
okt

Kontakta Nätverk - Digitalt: Kundservicechef: CXM - Konsten att kontinuerligt leverera rätt upplevelse!

Customer Experience Management (CXM) fokuserar på att den emotionella upplevelsen i hela kundresan och är nyckeln till kundernas hjärtan. Idag är detta en av de främsta framgångsfaktorerna där organisationer måste möta och överträffa kundernas förväntningar för att inte tappa i konkurrenskraft. På föreläsningen och i diskussionsgrupper går vi igenom olika verktyg för att utveckla organisationens tvärfunktionella arbetssätt inom CX samt bidra till att skapa en kundcentrerad kultur.

Välkommen till  nätverksträff för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande. 

Även du som arbetar i ett bolag som ännu ej är medlemmar i Kontakta och arbetar som kundservicechef (eller motsvarande roll) är välkommen att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 299 kr (+ moms) för att delta.


Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Vi kommer behandla temat CXM som inkluderar: 

  • Kundupplevelse som konkurrensmedel – varför är det viktigt?
  • Vad innebär Customer Experience management som affärsdisciplin och mindset?
  • Konsten att gå i kundens skor – använd CX-verktygslådan för att skapa empati.
  • Vikten av en kundcentrerad kultur, ledarskap och rätt organisatoriska förutsättningar för att leverera rätt kundupplevelse.
  • Kundinsiktens roll i en kundcentrerad organisation.


Gästföreläsare för denna nätverksträff och som också hjälper oss genom eftermiddagen är Helen Rigamonti. Helen Rigamonti har lång erfarenhet av att arbeta som kundservicechef och har drivit flera stora projekt för att öka kundupplevelsen inom både B2B, B2C samt i icke-vinstdrivande organisationer med medlemsfokus. Helén är ansvarig kursledare och medlem i ledningsgruppen för ett flertal utbildningar i ämnet Customer Experience Management på IHM Business School. Helén är även svensk ambassadör och medlem i ledningsgruppen för den Europeiska Customer Experience organisationen där hon även är utbildningsansvarig.

Praktiska detaljer:

Datum: 5 okt 2023
Tid:14:00-16:00
Plats:
Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld. 


Anmälan:Klicka här!

Kostnad: Medlemmar: Kostnadsfritt
Icke medlemmar: 299 kr