4
okt

Kontakta Nätverksträff i Göteborg för kundservicechefer - Modern rekrytering!

Kontakta välkomnar Workz som gästföreläsare till vår första Nätverksträff för kundservicechefer i Göteborg sedan pandemin.

Vi kommer att behandla ämnet om hur dagens rekrytering ser ut, hur rekryterar vi och varför? Vad betyder egentligen begreppet modern rekrytering och vilka metoder och verktyg finns det på marknaden. Workz kommer också att föreläsa om nästa steg, det vill säga onboardingen. Hur skolar vi in våra medarbetare och vad saknas idag för att onboarda personalen fullt ut?

Vi kommer varva föreläsning med rundabordet-samtal där det finns gott om tid att byta erfarenheter med varandra.

Villkor:

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som kundservicechef eller motsvarande i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.

Vi bjuder nu också in som ännu inte är medlemmar och arbetar som kundservicechef eller motsvarande att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.
Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer:

Datum:4 oktober 2023
Tid:10:00-12:00

Plats:

Centralt i Göteborg, mer info kommerKostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap. 250 kr (+ moms) för ej medlem i Kontakta.

Anmälan:
Klicka här!


Vid frågor, kontakta Madeleine von Krusenstierna på  info@kontakta.se 
alternativt 073 954 68 03.