10
nov

Kontakta webinar: I en värld av tyckande levererar Nyckeltalsinstitutet fakta som skapar framgångsrika arbetsgivare!

I och med den unika storleken på databasen och att Nyckeltalsinstitutet har samlat flera branscher under samma tak har Nyckeltalsinstitutets databas blivit en oas för HR och ledning när det gäller kunskap om rådande nivåer på tex personalomsättning, friskvårdsbidragets storlek, interna karriärmöjligheter, jämställdhet och inkludering, frisktal, anställningsvillkor och mycket mer.

Databasen baseras på HR data från verksamheternas löne och personalsystem, med en historik på 27 år. Kundernas resultat och analyser presenteras i en webbportal med tillgång till målsimulering och exportmöjligheter.


I ett unikt samarbete med Kontakta kan Nyckeltalsinstitutet hjälpa våra medlemmar att få ett kvitto på hur attraktiv, hållbar och jämställd arbetsgivare man är – jämfört med andra i branschen.


Visst låter det fantastiskt? Var då med på vårt webinar som vi har tillsammans med Nyckeltalsinstitutet. Du möter forskaren Anders Johrén, analytiker och personalekonomisk expert på Nyckeltalsinstitutet, som med flera års erfarenhet av ekonomiska argument kring olika personalfrågor, berättar för oss om hur forskningen bakom analyserna ser ut. Anders kommer även att berätta mer om varför det är så viktigt och vilka nyckeltal som kan ta oss vidare till nästa steg. Du kommer även möta Adahm Lotthagen som berättar om sin erfarenhet av att vara medarbetare i branschen och varför han ser att det behövs benchmark och analys av hur attraktiv och hållbara arbetsgivare är.

Vi kommer också presentera ett unikt erbjudande till Kontakta-medlemmar.

Praktiska detaljer:

Datum:10 november  2023
Tid:08:30-09:15
Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld
Anmälan:Klicka här! 

Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla 


Vid frågor, kontakta Linda Moser på linda.moser@kontakta.se alternativt 0704 39 00 87.