22
sep

Kontakta webinar: Kompetensutveckling på kundservice kommer vara avgörande för företagens överlevnad!

Kundservice har under många år varit hårt ansatta med låga budgetar, otydligt ledarskap och hård press vilket har lett till att kompetensutveckling och utbildning inte har prioriterats. I och med den kompetensbrist vi står inför blir det allt viktigare att satsa på den personal man har, där kompetensutveckling är en av nycklarna.

I våras sände Kontakta ett webinar tillsammans med Emilie Loman där vi pratade om vad kompetensutveckling egentligen är och hur ska man tänka strategiskt kring det?


Nu har du chansen att möta Emilie Loman från Serviceproffsen igen där vi fördjupar oss ytterligare i kompetensutveckling och hur du ska göra för att implementera det dagligen i din organisation. Emilie som har många års erfarenhet med att ha byggt upp onboardings och utbildningsprogram för olika företag och arbetar dagligen med utbildning för kundservicemedarbetare och ledare kommer med flera tips och kunskap om hur du kan lägga upp en plan för dina medarbetare utan att det behöver kosta för mycket. 

Praktiska detaljer:


Datum:22 sep 2023
Tid:08:30-09:00
Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld

Anmälan:Klicka här
KostnadKostnadsfritt och öppet för allaVid frågor, kontakta Madeleine von Krusenstierna på info@kontakta.se alternativt 073 954 68 03.