25
maj

Kontaktadagen 2023

Kontaktadagen är Sveriges största konferens för dig som arbetar med kundservice och försäljning via telefon och digitala kanaler. Dagen du inte kan missa om du vill ta del av det senaste och nätverka! 2023 blir vi större än någonsin då vi samverkar med GuldKontakt - tävlingen för Sveriges bästa kundkontakter!

Kontaktadagen arrangeras den 25 maj 2023 . Vi kommer hålla till i Stockholm på Münchenbryggeriet som bjuder på en sagolik utsikt över huvudstaden. Möt våra utställare och sponsorer och nätverka med kollegor i branschen. Mälarsalen huserar våra föredrag och Strindberg bjuder på mat, dryck och mingel i glada vänners lag.


Kontaktadagen är Sveriges största evenemang för alla som arbetar med kundrelationer på distans, i telefon eller över digitala kanaler. Konferensen sammanfattar vad som händer idag, imorgon och i framtiden genom att blanda stora breda ämnen med spännande djupdykningar. Vi presenterar nytt från hemmaplan i Sverige blandat med internationella utblickar. 


GuldKontaktgalan där vi hyllar de bästa! 

GuldKontaktgalan avrundar Kontaktadagen 2023. Det blir ett hejdundrande evenemang och middag som avrundar tävlingen  Guldkontakt  där vi utser och hyllar bästa bolag och medarbetare inom kategorierna telemarket kundservice och!


Målsättning

Kontaktadagen är en årligen återkommande konferens och vi har nått vår målsättning att Kontakta alltid ska vara No1 som samlingsplats för alla som arbetar med kundservice och försäljning på! Positiva återkopplingar har ökat varje år och 2023 inbjuder vi än en gång till det fantastiska Munchenbryggeriet, men en storslagen utsikt över Stockholm!


Du som deltar kan vara

  • VD och företagsledare
  • Försäljnings- och Marknadschefer, CIO
  • Ledare i call-/kontaktcenters eller telefonsäljbolag
  • Kundservicechefer och Kundansvariga
  • HR- och utbildningspersonal


Praktiska detaljer:

Data:25 maj 2023
Tid:Kl. 09.00–18.00 med efterföljande Guldkontaktgala
Plats:Münchenbryggeriet , Stockholm
Kostnad:Klicka här för prislista
 Anmäl dig senast 31 mars, så får du ett extra fint pris!
Anmälan:KLICKA HÄR!
Fragor:Frågor, kontakta Linda Moser på info@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.


Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen att kika in på kontaktadagen.se för mer info och anmälan!


Linda Moser 
VD Kontakta 
070 439 00 87


Kontakta är Sveriges enda företrädare för kundservice och försäljning på distans. Kontaktas arbete inom näringsliv, politik, myndigheter och media är i många fall avgörande för framtidens kundkommunikation på distans