27
maj

Kontaktadagen 2021

Kontaktadagen är Sveriges största konferens för dig som arbetar med kundservice och försäljning via telefon och digitala kanaler. Dagen du inte kan missa om du vill ta del av det senaste och nätverka! 2021 blir vi större än någonsin då vi samverkar med GuldKontakt - tävlingen för Sveriges bästa kundkontakter!

Kontaktadagen arrangeras 27 maj 2021 på Münchenbryggeriet och är Sveriges största evenemang för alla som arbetar med kundrelationer på distans, i telefon och digitala kanaler. Kontaktadagen är en endagskonferens med fokus på framtidens kundmöten.

Kontaktadagen 2021 kommer att ha fokus på Kundrelationer i den digitaliserade världen. Marknaden har på några få år förändrats dramatiskt. Dagens konsumenter är pålästa, ställer enorma krav på service och försäljning, digitaliseringen erbjuder mängder av möjligheter för kommunikation och självbetjäning. I dess kölvatten följer nya regleringar som utmanar näringslivets möjligheter att kommunicera med marknaden. Kunders förtroende som framtidens hårdvaluta var tema på förra Kontaktadagen. I den digitala världen blir förtroende ännu viktigare, särskilt i morgondagens digitaliserade värld!

GuldKontaktgalan där vi utser de bästa!
GuldKontaktgalan avrundar Kontaktadagen 2021, ett hejdundrande evenemang och middag som avrundar den tävling där vi utser bästa bolag och medarbetar inom kategorierna kundservice och telemarketing!

Målsättning
Kontaktadagen är en årligen återkommande konferens och vi har nått vår målsättning är att Kontakta alltid ska vara No1 som samlingsplats för alla som arbetar med kundservice och försäljning på distans! Positiva återkopplingar har ökat varje år och 2021 inbjuder vi återigen till det fantastiska Munchenbryggeriet, men en storslagen utsikt över Stockholm...däremot avrundar vi på nytt sätt 2021!

Du som deltar kan vara:
- VD och företagsledare
- Försäljnings- och Marknadschefer, CIO
- Ledare i call-/kontaktcenters eller telefonsäljbolag
- Kundservicechefer och Kundansvariga
- HR- och utbildningspersonal

Vi ser fram emot att träffa dig och välkommen att kika in på kontaktadagen.se för mer info och anmälan!


Tina Wahlroth
VD Kontakta
0735 66 55 22

Kontakta är Sveriges enda företrädare för kundservice och försäljning på distans. Kontaktas arbete inom näringsliv, politik, myndigheter och media är i många fall avgörande för framtidens kundkommunikation på distans