21
sep

KontaktAkademin Stockholm: Leda bra eller leda bäst!

En utbildning som kommer hjälpa dig och ditt team att skapa resultat du inte trodde var möjligt. Utbildningen är till för dig som arbetar i ledande befattning inom service och sälj. Du vill som ledare utveckla dig själv & bli bättre på att leda dina medarbetare.

Peppe hävdar att det räcker med en dag för att du och ditt team ska få insikter och verktyg som gör att ni kommer öka er omsättning. Det kommer vara en dag full med insikter, övningar, workshop och inspiration som gör att du kommer längta tillbaka till jobbet för att skapa helt nya resultat.

Dagen läggs upp enligt följande:

Pass 1 – En insiktsfull föreläsning om hur man skapar ett framgångsrikt team
Föreläsningen handlar om hur man får ett team att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som du inte ens själva trodde var möjligt. Här får du lära dig hur ni kan skapa ett engagerat team som gör allt för att tillsammans nå uppsatta mål.

Pass 2 – De åtta stegen som får alla att inse vad som krävs för att skapa framgång 
På pass 2 kommer vi gå igenom de stegen som gör att ni kommer skapa ett mer framgångsrikt team. Steg för steg går vi igenom vad som får oss människor att verkligen vilja göra det där extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla, släppa alla hinder, som idag gör att ni inte levererar på topp. Här blir det en hel del övningar som skapar insikter som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl har insett dessa, kan ni göra den förändring som krävs för att nå i princip alla mål ni vill.

Peppes nya bok "Leda bra eller leda bäst" ingår när du registrerar dig på utbildningen.

Praktiska detaljer:

Datum:

21 september 2023 

Tid:09.00-16.00

Plats:

Kontaktas kontor c/o IOFFICE Business Center, Kungsgatan 60, 111 22 Stockholm 

Pris:

4 900 kronor Kontaktas medlemmar
6 900 kronor icke medlem i Kontakta
moms tillkommer

Anmälan:

Registrera din anmälan HÄR

Vid frågor, kontakta Madeleine von Krusenstierna på  info@kontakta.se alternativt 073 954 68 03.

Välkommen!