10
feb

Kontakta Webinar: Säkra samtal skapar konsumenttrygghet och köpkraft

I en tid med ökade bedrägerier över telefonen och minskad kundlojalitet behöver företag se över hur de man kan erbjuda säkrare och tryggare kundkontakter. Med hjälp av ny teknik som möjliggör identifiering av båda parter i ett telefonsamtal, kan företag minska risken för bedrägerier, öka kundlojaliteten och stärka konsumenttryggheten.

Nästan 80 procent av konsumenter rankar telefonsamtal som den kanal de föredrar för kundservice. Anledningen är att telefonsamtalet skapar starkare relationer, främjar tydlig kommunikation och låter dig och den du pratar med spara tid genom att du kan ge svar och det kan tas beslut i realtid. I ett telefonsamtal bygger du förtroende mellan dig och den du pratar med. Och förtroende skapar köpkraft.

Konsumenter är mer benägna att utveckla långa relationer och köpa från ett företag de litar på. Dessutom kommer de att vara mer villiga att dela personlig information och delta i aktiviteter med ett företag de litar på. Men hur kan du trygga din kundkontakt när den du pratar med inte litar på att du är den du säger att du är? Vågar du själv göra affärer med någon du inte säkert vet identiteten på?

I det här webinaret får du upptäcka ett verktyg som stärker förtroendet mellan dig och dina kunder och som ger er en hög säkerhetsprofil som garanterat ökar konsumenttryggheten. Du får ta del av en ny teknisk lösning som:
- skapar identifiering av både den uppringande parter och den inringande partner som på så sätt tryggt kan dela med sig av känslig information och förenkla ett beslut.
- genom säker identifiering skapar förutsättningar för högre effektivitet i samtalet, fler avslut och ökad lönsamhet – och inte minst stärkta kundrelationer och trygga konsumenter.

Praktiska detaljer:

Datum:10 februari 2023
Tid:08:30-09:00
Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld. 
Anmälan:Klicka här!
Kostnad:Kostnadsfritt och öppet för alla. 


Vid frågor, kontakta Madeleine von Krusenstierna på info@kontakta.se alternativt 073 954 68 03.


Kontakta i samarbete med Securifid