24
okt

Kontakta expanderar och söker ny medarbetare!

Den verksamhet Kontakta bedriver är idag omfattande och i syfte att säkerställa fortsatt utveckling och expansion har Kontaktas styrelse beslutat rekrytera ytterligare en medarbetare till Kontakta.

Kontakta företräder våra medlemmar i frågor som är viktiga för att medlemmarna ska kunna agera framgångsrikt på marknaden och i näringslivet. Vi är delaktiga i att utveckla riktlinjer för etiskt agerande, del av NIX och NDM, utveckling av ISO standard och delaktiga i nätverk och organisationer som liksom vi tror på ett näringsliv med öppna kanaler och fördelar för alla som är seriösa aktörer. Kontakta bedriver därför ett omfattande informations- och påverkansarbete bland myndigheter, politiker och relevanta samhällsaktörer. Vi är också ett kunskapsnav för kundservice och telefonförsäljning och vi arrangerar mängder av inspirerande events för våra medlemmar.

Kontakta söker nu dig som tillsammans med nuvarande VD ska dela de arbetsuppgifter som Kontaktas verksamhets omfattar. Hos dig som söker ser vi gärna att du:
- har erfarenhet av kundservice och/eller försäljning.
- har erfarenhet av extern kommunikation eller marknadsföring.
- är driven och målinriktad.
- kan arbeta självständigt och ha en stark egen ”motor” då mycket av arbetet är på egen hand.
- självständigt kan hantera projekt och uppdrag och uppdrag utifrån givna förutsättningar
- tycker att det är roligt att arrangera och vara värd för events.
- är representativ i externa sammanhang och kan hantera situationer där det krävs blixtsnabba uttalanden och ageranden, ex i möten med politiker eller i kontakter med media.
- är en administrativ begåvning. Kontakta är en liten organisation vilket kräver egenskaper att hantera arbetsuppgifter i alla dess former.

Arbetsplats är Stockholm.


Vi söker dig som är redo för ett jobb utöver det vanliga och vill hjälpa oss att ta Kontakta till nya höjder!

För mer information kontakta Tina Wahlroth på Kontakta! Ansökan ställs till Tina Wahlroth senast fredagen 1 november 2013.

Tina Wahlroth
VD Kontakta
Box 1029
171 21 Solna
0735 66 55 22
tina.wahlroth@kontakta.se