15
jan

Malin Anglert ny VD SWEDMA

Malin Anglert, tidigare ansvarig för Telias kundservice B2C och ledamot i Kontaktas styrelse, blir ny VD i SWEDMA från 22 januari 2018.

Telia-veteranen Malin Anglert, 45, tar över reklamorganisationen Swedma. 1996 började Malin Anglert på Telia som trainee. Genom åren har hon jobbat sig upp och sedan 2000 har hon haft en mängd olika chefstjänster inom organisationens olika delar. De senaste två åren har hon varit ansvarig för kundservice för b2c och jobbat med en förändringsresa. För nästan två år sedan blev hon också invald i branschorganisationen Kontaktas styrelse.


Nu lämnar en veteran telekom-jätten Telia för att istället ta över Swedma, som är en branschorganisation för direkt och datadriven marknadsföring. Om en vecka börjar Malin Anglert sitt nya arbete.

– Det ska bli oerhört kul och utmanande att leda denna förändringsresa tillsammans med medarbetare, medlemmar och associerade medlemsföretag. Särskilt nu när branschen befinner sig mitt i en genomgripande omvandlingsfas, säger Malin Anglert i ett pressmeddelande.


http://telekomidag.se/telia-veteran-lamnar-telekom/