9
mar

Ny Verkställande direktör i H1 Communication AB

Den 24:e mars 2022 kommer Mona Silfver tillträda som ny Verkställande direktör för H1 Communication AB. Mona har sedan företaget grundades 2007 arbetat som operativ chef för H1 koncernen och är därmed väl bekant med företagets struktur, kunder, medarbetare och möjligheter. Mona är även en av delägarna till företaget.

- Vi har vuxit rejält de senaste åren och det skall bli riktigt roligt att tillsammans med alla medarbetare fortsätta vår tillväxtresa, säger Mona Silfver, men tillägger att det också skall bli extra spännande att ta det yttersta ansvaret efter flera år som operativ chef.

- Som operativ chef har Mona alltid haft ett finger med i de flesta besluten så jag kan inte tänka mig en bättre och mera ambitiös efterträdare, säger Mattias Lööv, tillika bolagets nuvarande VD.

Den 24:e mars kommer Mattias Lööv tillträda posten som Styrelsens ordförande i H1 Communication AB.

- Efter många år som Verkställande direktör i H1 (11 år) och lika många år som delägare i H1 är det nu naturligt att lämna över den direkta ledningen och vardagen till alla duktiga medarbetare och därmed åta sig rollen som ordförande, säger Mattias Lööv.

H1 Koncernen, med huvudkontor i Östersund har vuxit till att omsätta ca 160 Mkr med drygt 350 medarbetare i Norden. Kunder som har valt att outsourca sin kundservice finns i bl.a. branscherna Energi, Finans, eMobility, Förlag/Prenumeration, Hälsa, Svarsservice, E-handel och Givarservice.

Östersund den 9:e mars 2022

För mer information vänligen kontakta:

Mona Silfver
E-post: mona.silfver@h1.se
+46 70 249 46 49

eller

Mattias Lööv
E-post: mattias.loov@h1.se
Tel. +46 70 626 79 10