12
apr

Oscar Tibbling ny Operativ Chef i Transcoms region Norra Europa

Transcom stärker sin ledningsgrupp i region Norra Europa genom att tillsätta Oscar Tibbling som operativt ansvarig för verksamheten i Norden och Baltikum.

Transcom stärker sin ledningsgrupp i region Norra Europa genom att tillsätta Oscar Tibbling som operativt ansvarig för verksamheten i Norden och Baltikum. Oscar kommer närmast från teleoperatören 3 där han under de senaste 10 åren i ledande positioner arbetat med kundlojalitet, kundnöjdhet och operativ utveckling. Under den senaste perioden har han varit tf Kundservicedirektör. Oscar tillträder sin nya tjänst på Transcom den 8 april.

”Rekryteringen av Oscar är en ytterligare förstärkning av vår operativa kapacitet och i vår ambition att leverera branschens bästa kundupplevelser till våra uppdragsgivares kunder. Han har inte bara en gedigen kunskap om vad som driver kundlojalitet och kundnöjdhet, utan har även en kreativ och affärsutvecklande profil som kommer att vara till stor nytta både för Transcom och våra kunder i hela regionen, säger Christian Hultén, regionchef för Norra Europa på Transcom.

För ytterligare information, kontakta:

Christian Hultén, regionchef Norra Europa
Telefon: 070-776 80 30