28
aug

Releasy tar över ansvaret för Bilprovningens telefonbokning

Releasy har tecknat avtal med Bilprovningen som innebär att Releasy kommer att ta ett helhetsansvar för Bilprovningens telefonbokning. Framöver när en kund ringer till Bilprovningen för att boka en tid kommer Releasy att svara.

– Korrelationerna mellan Bilprovningen och Releasy är många, det är därför med stolthet som jag kan presentera att vi kommer att inleda ett samarbete med Bilprovningen, säger Johan Frodell, VD på Releasy.


Bilprovningen, likt Releasy, är en etablerad och stabil verksamhet som har funnits på marknaden i flera decennier. Båda bolagen arbetar aktivt för att skapa en hållbar miljö, värderar hög kvalité i alla leveranser och eftersträvar alltid att uppnå enkelhet för kunden.


Smart lösning för att hantera volymtoppar

Releasy har idag fem kontor som är lokaliserade i Stockholm, Borås, Linköping, Borlänge och Barcelona.


– En av många fördelar med att outsourca sin verksamhet till oss är att vi kan styra resurser mellan våra olika kundcenter beroende på samtalstryck. Skulle det uppkomma ett oväntat stort tryck har vi alltid resurser för att kunna hantera det, säger Johan.


Primärt ska kontoret i Borlänge ha ansvar för Bilprovningens telefonbokning, vilket är något som flera på kontoret ser fram emot.


-Vi ser fram emot att ta oss an uppdraget med att representera Bilprovningen. Vi har redan påbörjat rekryteringar och är laddade på att leverera den bästa kundupplevelsen, både till Bilprovningen och deras kunder, säger platschef Sebastian Andersson.


Bilprovningen är ett av Sveriges mest välkända besiktningsföretag och marknadsledande. Med närmare 100 stationer från Skurup till Karesuando är Bilprovningen också den enda aktören som kan erbjuda rikstäckande besiktning.


Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget finns idag representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har Releasy samlat på sig en gedigen expertis inom kundservice, vilket möjliggör leverans av den bästa kundupplevelsen för dig och dina kunder.


För mer information

Johan Frodell, VD

Tel. +46 70 482 27 90

Mail. Johan.frodell@releasy.se