13
jun

Responda Group förvärvar H1 Communication

Responda Group, en ledande leverantör av svars- och kundservice, har avtalat om att förvärva H1 Communication (”H1”), ett nordiskt BPO-företag med en imponerande kundbas och lång erfarenhet inom kundservice. Det strategiska förvärvet av H1 är en viktig milstolpe i Responda Groups tillväxtstrategi och stärker Responda Groups position som en ledande leverantör inom kundservice i Norden.

Genom att sammanföra de bästa resurserna och expertisen från båda företagen kommer Responda Group att kunna fortsätta utveckla sitt erbjudande och samtidigt effektivisera och ytterligare förbättra kundupplevelsen för sina kunder.

"H1 har sedan starten varit en kompetent och innovativ leverantör av kundservice, och vi är mycket glada över att välkomna dem till Responda Group", säger Marcus Lindqvist, VD för Responda Group. "Genom detta förvärv stärker vi ytterligare vår position på marknaden och kan därför erbjuda ännu mer värde till våra kunder genom att kombinera vår expertis och resurser."

"Vi ser fram emot att bli en del av Responda Group och tillsammans skapa ännu större värde för våra kunder", säger Mona Silfver, VD H1 Communication. "Genom att kombinera båda företagen kommer vi att kunna erbjuda ännu mer heltäckande och innovativa kundservicelösningar som möter våra kunders specifika behov."

Detta förvärv markerar en ny era för Responda Group, tillsammans kommer gruppen omsätta närmare 300 miljoner kronor och bestå av över 500 kvalificerade kundservicemedarbetare som hanterar uppemot 25 miljoner kundkontakter årligen. Företaget fortsätter därmed att leverera högkvalitativa svars- och kundservicetjänster för att hjälpa sina kunder att nå sina affärsmål och leverera en fantastik kundupplevelse.

För ytterligare information och frågor kontakta:
Marcus Lindqvist, VD Responda Group AB Tel: 070-252 85 63 Mail: marcus.lindqvist@respondagroup.com

Om Responda Group
Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 250 medarbetare hanterar dagligen fler än 20 000 kundkontakter - åt mer än 3 000 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Responda Group grundades 1992 och omsätter cirka 140 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix och Haparanda. För mer information besök www.respondagroup.se

Om H1 Communication
H1 Communication är ett nordiskt BPO-företag med europeiska samarbetspartners som erbjuder outsourcing av kundservice, teknisk support, PKI-tjänster och svarsservice. Som Nordens största delägarledda branschaktör bygger H1 kundnära samarbeten med stort engagemang och kontinuitet i alla lägen. H1 är ISO 9001/14001/27001/18295 certifierad och med enheter runt om i Norden erbjuds alla tjänster på samtliga nordiska språk dygnet runt, året om.


https://respondagroup.se/responda-group-forvarvar-h1-communication-och-starker-sin-position-som-en-ledande-leverantor-av-kundservicelosningar-i-norden/