7
apr

Teleopti utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

”För tredje gången i rad rankas Teleopti bland Sveriges Bästa Arbetsplatser, vilket visar på företagets långsiktighet i att bygga goda och unika relationer med sina medarbetare” säger Maria Grudén, vd på Great Place to Work.”Utmärkande drag är att företaget visar stor tillit till sina medarbetare vilket bidrar till högt engagemang och skapar en arbetsplats som man gärna går till”.

Undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” syftar till att uppmärksamma och hylla de organisationer som aktivt arbetar för att bygga en arbetsplats där man som anställd litar på de man arbetar för, är stolt över sitt arbete och trivs med sina kolleger. Totalt deltar flera hundra företag i undersökningen, som delas upp i tre kategorier utifrån företagens storlek. I kategorin medelstora organisationer listas endast 25 företag och i år rankas Teleopti på plats 14,en förändring gentemot föregående års placering på plats 10. 

Ända sen 1992, då Teleopti grundades, har kultur och värderingar varit en naturliggrundsten i den dagliga verksamheten och är den kraft som skapar närhet mellan de anställda, som är globalt utspridda över 15 kontor. 

”Vi är stolta över att fortfarande finnas på listan över Sveriges 25 bästa arbetsplatser, trots att konkurrensen hårdnar och fler företag tillkommit i undersökningen. Teleopti befinner sig i en stark global expansionsfas och att vi behåller en hög placering även i år visar att vi lyckas med vårt arbete att få alla anställda att känna och ta till sig Teleoptis starka kultur och värderingar. Nu är vi sporrade till att bli ännu bättre!”, säger Olle Düring,vd för Teleopti AB. 

Om Great Place to Work®Institute 

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades av Robert Levering 1983. Great Place to Work® Institute arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer. Företaget är verksamt i 50 länder i hela världen och har cirka500 anställda. Kunderna är dels stora internationella företag, dels nationella eller lokala företag. Några exempel är Microsoft, Accenture, Handelsbanken, American Express, Google, SAP och SAS Institute. Dessa företag har också rankats på några av ”Bästa Arbetsplatser-listorna” runtom i världen. 

För mer information, kontakta: 

Teleopti WFM: Olle Düring, VD Teleopti AB
Telefon: 46 709 21 81 10
Email: olle.during@teleopti.com 

Mediakontakt: Camilla Arneving, Head of Marketing
Telefon: 46 722 22 81 04
Email: 
camilla.arneving@teleopti.com

http://news.cision.com/se/teleopti/r/teleopti-utsags-igar-kvall-till-en-av-sveriges-basta-arbetsplatser-,c9936930