15
dec

Universitetsmedia-gruppen sametablerar med Dagens Industri i Norrköping - 60 nya jobb

Universitetsmedia-gruppen som är en av de största aktörerna i Sverige inom studentkommunikation etablerar sig nu i Norrköping tillsammans med Dagens Industri. Universitetsmedia-gruppens moderbolag, RTM Business Partner, är det säljkonsultbolag som kommer att driva expansionen av Dagens Industris nya säljkontor. Tillsammans väntas de båda bolagen skapa omkring 60 nya heltidstjänster i Norrköping.

Universitetsmedia-gruppen är ett säljdrivet mediehus inom studentkommunikation som skapar värde för studenter, företag, studentkårer och högskolecaféer. Företaget finns redan representerat i Eskilstuna och Stockholm. I samband med etableringen i Norrköping väntas Universitetsmedia-gruppen och Dagens Industri skapa 60 nya arbetstillfällen, redan under början av 2018.


– I år har vi ökat vår omsättning med ca 40 % så med denna expansion avser vi att fortsätta med samma ökning kommande år. Och då behöver vi framförallt stärka vår säljorganisation. Anledningarna till att vi har fastnat för just Norrköping är läget och de goda rekryteringsmöjligheterna, säger Rickard Åsbäcken som är VD på Universitetsmedia-gruppen.


Portarna slås upp den första februari i helt nyrenoverade lokaler centralt på Drottninggatan 55 vägg i vägg med Dagens Industris nya säljkontor. – Då vårt moderbolag, RTM Business Partner, har fått uppdraget att driva expansionen av Dagens Industris försäljningskontor i Norrköping är det naturligt att vi etablerar på samma adress då det är samma team som driftar båda bolagen, säger Rickard Åsbäcken.


https://www.mynewsdesk.com/se/universitetsmedia-gruppen/pressreleases/universitetsmedia-gruppen-sametablerar-med-dagens-industri-i-norrkoeping-60-nya-jobb-2323467