12
jun

Utmaning att hitta rätt medarbetare

Linköping är en stad som präglas av framåtanda, kreativitet och tillväxt. Staden utsågs till årets studentstad 2016/2017. Linköping är också staden som Releasy grundades i 1984. Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Under bara två år har bolaget mer dubblerat sin omsättning och expansionen av företaget sker lavinartat.

Releasy är inne i en intensiv tillväxtfas där bolaget har tilldelats den ena stora upphandlingen efter den andra. Uppdragsgivare bakom företagets framgång är varumärken såsom Trafikförvaltningen, C More och Telia. Upphandlingarna innebär att Releasy har ett helhetsansvar kring allt som rör verksamheternas kundservice.

- Det är väldigt kul att vi växer, särskilt att tillväxten bland annat äger rum i Linköping som är den ort där allt började. Vår största utmaning just nu är att hitta rätt medarbetare, berättar Camilla Bäckelin, HR chef på Releasy.


700 till 1000 medarbetare på ett år

I år satsar Releasy på att öka antalet medarbetare från 700 till 1000 varav ska 72 stycken av dessa rekryteras till kontoret i Linköping. Rekryteringen i Linköping är i full gång och platserna ska vara tillsatta redan i juni. Att rekrytera så pass många personer på knappt två månader är en stor utmaning, men det är också en betydelsefull uppgift.


- Med en hög ungdomsarbetslöshet i Sverige så känns det extra betydelsefullt att vi kan erbjuda fler personer sysselsättning, säger Camilla.                Vår största utmaning är att hitta rätt medarbetare  - Releasy Customer Management

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/vaar-stoersta-utmaning-aer-att-hitta-raett-medarbetare-1978353