10
apr

Webhelp blir Östersunds största arbetsplats!

Webhelps satsning i Östersund tar allt fastare form. Just nu pågår en omfattande rekryteringsprocess för att hitta 150 nya kundservice-medarbetare till företagets nya Östersundskontor.


– Vi har kommit överens med COMHEM om att satsa i Östersund, berättar Camilla Lundgren, kundansvarig på Webhelp.

I början av april kom nyheten om Webhelps planer för etableringen av ytterligare ett kontor i Östersund i Diös’ lokaler på Fritzhemsgatan 1A. Nu har fler detaljer blivit klara. Till exempel står det klart att det är ett partnerskap med COMHEM som är bakgrunden för att Webhelp etablerar ett nytt kontor i Östersund i maj.

Fram till dess pågår en intensiv rekryteringsprocess, som ska säkerställa att 150 nya medarbetare kommer på plats. Medarbetarna anställs direkt av Webhelp och inte via bemanningsföretag. Utbildningar av nya medarbetare startar upp redan i maj månad.

– Vi ser fram emot att utöka vår verksamhet i Östersund och bidra till utveckling och tillväxt i regionen. Eftersom kundkontakt är en så grundläggande kompetens som efterfrågas i enormt många verksamheter, är ett jobb på kundservice ett klokt och hållbart val för framtiden, berättar Lundgren. – Jag hoppas och tror att våra medarbetare kommer att trivas på vårt nya kontor, säger Camilla Lundgren.

Webhelp söker både nyutbildad arbetskraft med gymnasiekompetens, liksom ledare och specialister till det nya Östersundskontoret. Webhelps första kontor i Östersund finns på Armégränd där verksamheten fortsätter med full kraft.

Läs mer på https://www.webhelp.com/se-se/news-insights/news/webhelp-berattar-mer-om-nya-uppdraget-i-ostersund/