Kontakta SYD

Kontakta välkomnar till nätverksträff för dig som arbetar som ansvariga över kundservice/support bland våra medlemsföretag i södra Sverige. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

kontaktanätverkFrån och med hösten 2018 startar vi vår nya Nätverksgrupp för dig som arbetar som Kundservicechef eller motsvarande i södra Sverige. 

Ett av Kontaktas uppdrag är att verka för utvecklingen av framtidens kundkontaktcenters. Kontakta har under senaste året vuxit som förening i just Malmö regionen vilket gör att vi ser det som självklart att nu etablera ett nätverk för samarbete och samverkan kring alla framtidsutmaningar för kundkontaktcenter. Vårt mål är att ha 2-4 träffar per år.

I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som Kundservicechef eller motsvarande i något av våra medlemsföretag.

Villkor: Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Nätverksgruppen har ett begränsat antal platser och därför begränsas antalet deltagare från varje företag till max 2 personer. Det är endast du på ert företag som fått denna inbjudan och det är därför upp till dig vem du önskar bjuda med dig. Om du anser att det bör vara någon annan hos er som bör delta hör av dig till oss.

Den första träffen är planerad till 20 september 2018, se Framtidens kundmöte är AI drivet! Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i den första träffen.

Anmälan: Din anmälan till gruppen skickar du till anmalan@kontakta.se.
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i ert medlemskap i Kontakta.

Vid frågor vänder du dig till Emma Link på emma.link@kontakta.se eller tel 0733 - 703 553.