Medlemsansökan

Kontakta är en förening som välkomnar alla företag och organisationer som arbetar med kundkommunikation på distans via telefon och digitala kanaler - i sin kundservice, på försäljningsavdelningen eller på uppdrag åt andra företag - och som har schyssta villkor för sin personal och agerar schysst på konsumentmarknaden. Du är också välkommen som partner till oss!

Fullvärdig medlem
Bolag eller organisation som i huvudsak eller delvis är bedriver kundkommunikation på distans i form av kundservice eller försäjljning via telefon och/eller digitala kanaler:
- outsourcingbolag, på uppdrag av andra företag.
- intern kundservice företag eller organisationer i egen regi och/eller köper motsvarande tjänster.

DIGITAL ansökan fullvärdig medlem finner du här.
Du kan även ladda ned Ansökningsblanketten här.

Partner - Associerad medlem
Företag och organisationer som verkar inom Kontaktas intresseområde och är intresserade av att stödja Kontaktas ändamål. Bolagen arbetar med tjänster eller produkter relaterade till kundservice och telefonförsäljning, men bedriver inte egen kundservice.

DIGITAL ansökan associerad medlem hittar du här
Du kan även ladda ned Ansökningsblanketten här


Du skickar blanketten till Föreningen Kontakta Sverige, David Bagares Gata 7, 111 38 Stockholm alternativt scannar allt innehåll och sänder till info@kontakta.se. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Linda Moser, linda.moser@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.

Välkommen som medlem!